Podívejte! Prostě jen vytáhl hlávku zelí z vody. Když ji pak rozřízli, nestačil jsem se divit …
Když půjdete kolem jakékoli japonské restaurace, vždycky za výlohou uvidíte talířky s nabízenými jídly. Je na nich vyložena veškerá nabídka podniku. Všichni dobře vědí, že tahle jídla jsou jen voskovými atrapami jídel skutečných. Většina voskových jídel je vyráběna v malém městečku Gujo-Hachiman v japonské prefektuře Gifu.
Balzám na zlomené srdce - Jak se dát dohromady po rozchodu, vrátit si vnitřní sílu a sebevědomí a vytvořit si nový a šťastný vztah >>>
Jak objevit svou hodnotu, odhalit zdroje své vnitřní síly, přestat být obětí okolností a dovolit si žít šťastný život v proudu.>>>>
První dílny na výrobu těchto atrap se tu objevily už v roce 1917. Každé jídlo je napodobeno do nejmenší podrobnosti. Skuteční mistři však tvrdí, že nejtěžší je vyrobit právě ta jednoduchá. Gujo-Hachiman je známé nejen svými voskovými výrobky, ale přitahuje turisty rovněž množstvím muzeí a výstav, kde mohou návštěvníci sami vyzkoušet „uvařit“ nějaké voskové jídlo.
Otestujte své sebevědomí, úroveň energie, stav osobních hranic a vnitřní sílu >>>Potřebujete trochu relaxovat? Podívejte se…
Fantastická podívaná vás nabije energií
Frajer s tamburínou zastínil pěknou zpěvačku